Lieriösorvatut aitapylväät

JUUAN KYLLÄSTÄMÖ

Juuan Kyllästämö on 2011 kesäkuussa toimintansa aloittanut puutavarakyllästämö. Päätuotteita ovat laudat, lankut, parrut, aita- ja puhelinpylväät. Juuan kyllästämö on osa VS Turva-Aidat Oy:tä ja näin omaamme voimakkaan kokemuksen aidoista ja aitapylväistä.

Toimimme Juuan kunnassa nykyaikaisissa tiloissa. Kaikki puutavaran jalostus ja käsittely tapahtuu sisätiloissa. Olemme huomioineet kyllästämön toiminnan ja toimimme voimakkaasti ympäristöä kunnioittaen.

Valttejamme ovat laadukas puutavara ja nopeat ja täsmälliset toimitukset.

Toimitamme puutavaraa koko Suomen alueelle

Tuotteet

Kyllästämme kaikkea rakentamisessa ja infra rakentamisessa tarvittavia puutavaroita. Laudat lankut parrut mitallistettuna ja sahapinnalla ovat meille varastotavaraa. Lieriösorvatut aitapylväät ovat meidän omaa tuotantoa ja ne on valmistettu karjalan tasalaatuisesta männystä.

Puhelin ja telepylväitä toimitamme tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan.

Kaikkia tuotteita toimitamme ruskeaksi ja vihreäksi kyllästettynä.

Kyllästämö

Kyllästämömme on valmistunut vuonna 2011 ja se on suunniteltu ja toteutettu parhaalla mahdollisella osaamisella. Kaikki toiminta tapahtuu sisätiloissa saman katon alla kyllästämisestä aina jälkikuivatukseen. Kaikki piha-alueemme on asfalttipäällystettyjä pintoja, mistä kerätään sadevesi talteen ja käytetään uudelleen prosessissa. Suoritamme säännöllistä ympäristön tarkkailua yhdessä paikallisviranomaisten kanssa.

Toimitukset

Toimitamme kaikkia tuotteita asiakkaan toiveiden mukaan. Toimialueemme on koko Eurooppa ja toimituksemme lähtökohta on tarjota asiakkaalle paras ja täsmällisin ajankohta toimitukselle. Oman kuljetuskaluston ja sopimus autoilijoiden kanssa pystymme takaamaan täsmälliset toimitukset.

Kyllästetyt aitapylväät

Yhteystiedot

Juuan Kyllästämö
Kyllästämötie 13
83900 Juuka

Verkkopalvelut:Mediasignal